Головна  /  Новини  /  Особисто-командний чемпіонат ДЮСШ "Динамо"

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Особисто-командний чемпіонат ДЮСШ "Динамо" PDF Друк e-mail

На передодні Міжнародного дня захисту дітей з метою перевірки рівня загальної фізичної підготовленості юних динамівців, 28 травня поточного року в Дендропарку м. Хмельницький, був проведений Особисто-командний чемпіонат Хмельницької ДЮСШ «Динамо» серед відділень панкратіону, дзюдо та фехтування. Змагання проводились окремо серед вихованців груп початкової підготовки та груп попередньої базової підготовки відділень, що культивуються в ДЮСШ.

alt До програми чемпіонату були включені вправи, які характеризують розвиток окремих фізичних якостей вихованців, а саме:

- підтягування на перекладені;

- згинання розгинання рук в упорі лежачи;

- стрибок з місця в довжину;

- крос на 2000 м та 1000 м та необхідні для успішного виступу на змаганнях обласного та всеукраїнського рівня.

alt В змаганнях серед груп початкової підготовки в окремих видах програми кращі результати показали та відповідно посіли 1, 2, 3 місця

в крос – 1000 м

Євчун Дмитро, Рокителець Ігор, Шевчук Олександр;

В згинання розгинанні рук в упорі лежачи:

Походун Владислав, Євчун Дмитро, Саврацький Ілля;

В стрибку з місця в довжину:

Семераз Віталій, Походун Владислав, Рокителець Ігор.

В змаганнях серед груп попередньої базової підготовки в окремих видах програми кращі результати показали та відповідно посіли 1, 2, 3 місця

в крос – 2000 м

Чернов Олександр, Жабокрак Олег, Шаран Павло;

В стрибку з місця в довжину:

Жабокрак Олег, Чернов Олександр, Фаненштель Сергій;

В підтягуванні на перекладені:

Котлінський Владислав, Жабокрак Олег, Фаненштель Сергій.

alt

Під час проведення чемпіонату була проведена вікторина на спортивну тематику серед батьків, переможці якої були нагороджені грамотами.

Завдячуючи тісній співпраці ХОО ФСТ «Динамо» з ТОВ «СТІОМІ холдінгом» всі учасники змагань понад 70 осіб, були відзначені солодкими подарунками. Переможці в окремих вправах були відзначені медалями, грамотами та подарунками (кистьовими та звичайними еспандерами, скакалками тощо). За результатами особистих виступів підводились підсумки серед відділень, з великим відривом перше місце впевнено посіло відділення дзюдо, яке було нагороджене кубком.

Хмельницькою обласною організацією ФСТ «Динамо» України прийнято рішення щодо включення до зазначеного чемпіонату ігрових видів спорту: міні-футболу, стрітболу та волейболу.

alt

Організаційний комітет чемпіонату вітає переможців та всіх учасників змагань з показаними результатами.

Фізкультурно-спортивний відділ.