Головна  /  Новини  /  Обласна «Динаміада – 2011» триває

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Обласна «Динаміада – 2011» триває PDF Друк e-mail

За програмою обласних комплексних спортивних змагань серед правоохоронних органів та рятувальних служб «Динаміада – 2011» 1-3 червня поточного року був проведений особисто-командний чемпіонат Хмельницької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з офіцерського триборства. Кожна команда складалась з 4 учасників, які за віком були розподілені на 4 групи.

Перший етап чемпіонату, прикладна стрільба, проводився в тирі Управління МВС України в Хмельницькій області. Рідні стіни допомогли Дудкевичу Костянтину показати кращий результат (91 очко) у вправі ПМ-1, Олександр Трочинський вибив 88 очок.

alt

Другий етап плавання проводився з врахуванням вікових груп. Кращий результат - 1,14 хв. у ІV віковій групі в даний змаганнях показав представник Управління Служби безпеки у Хмельницькій області Левицький Віктор, у ІІІ також представник Управління Служби безпеки у Хмельницькій області – Поліщук Сергій, у ІІ представник Управління Державного департаменту з питань виконання покарань у Хмельницькій області Куйдан Юрій, у І представник Національної академії Державної прикордонної служби України Газецький Владислав.

alt

Завершальним етапом були змагання з кросу, учасники ІV вікової групи долали 1000 м, ІІІ;ІІ – 2000 м, І – 3000 м. На дистанції 1000 м кращий результат показав представник Управління МВС України в Хмельницькій області Котовський Микола, 2000 м - представник Національної академії Державної прикордонної служби України Мельніков Андрій, 3000 м представник Управління Служби безпеки у Хмельницькій області Семенчук Роман.

Кожному учаснику змагань у відповідності до Правил змагань з офіцерського триборства за показаний результат нараховувались очки. За сумою очок визначались переможці в особистому заліку за віковими групами. Переможці та призери були нагороджені медалями та грамотами.

alt

В командному заліку впевнену перемогу отримала команда Національної академії Державної прикордонної служби України здобувши 9578 очка, друге місце з результатом 8865 очок посіла команда Управління Служби безпеки у Хмельницькій області, третє – команда Управління МВС України в Хмельницькій області.

Наступними змаганнями обласного комплексного спортивного заходу серед правоохоронних органів та рятувальних служб «Динаміада – 2011» будуть змагання з воєнізованого кросу, які заплановані до проведення у вересні місяці.

Фізкультурно-спортивний відділ