Головна  /  Новини  /  Подільські динамівці серед кращих в світі !

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Подільські динамівці серед кращих в світі ! PDF Друк e-mail
alt 4-6 листопада 2011 року в угорському містечку Тамаші пройшов чемпіонат світу серед юніорів та молоді та фінал Кубку світу з панкратіону. В цьому чемпіонаті приймало участь понад 600 атлетів з 27 країн.

Найяскравіші поєдинки Кубку світу серед чоловіків у розділі граплінг-гі провели бійці національної збірної України, до складу якої були включені представники Хмельниччини, що представляють Хмельницьку обласну організацію ФСТ «Динамо» України.

Найбільший здобуток у Володимира Лахмана, який вперше в історії панкратіону Хмельниччини став володарем Кубку світу в особистому заліку і посів вищу сходинку п’єдесталу цих престижних змагань. Перемога у фінальних змаганнях Кубку світу згідно Єдиної спортивної класифікації України є виконанням норм спортивного звання "Майстер спорту України міжнародного класу".

Гринчук Денис здобув золоту нагороду на чемпіонаті світу серед молоді, а Гринчук Микола посів 3 місце на зазначеному чемпіонаті.

Серед наймолодших учасників зазначених престижних змагань у розділі агон вихованець Хмельницької ДЮСШ "Динамо" Торчевський Андрій посів другу сходинку.

Готували до змагань спортсменів тренери викладачі Пилипчук О.М., Подрушняк В.М., Нестеровський Ю.О., Павлюк Д.Г.

Керівництво ФСТ «Динамо» щиро вітає спортсмена та його тренерів з успішним виступом на цих змаганнях.

Фізкультурно-спортивний відділ