Головна  /  Новини  /  Обласна "Динаміада-2011" завершена

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Обласна "Динаміада-2011" завершена PDF Друк e-mail

alt

Кубок Хмельницької обласної організація ФСТ "Динамо" України з волейболу серед колективів фізичної культури і спорту правоохоронних органів та рятувальних служб пам’яті генерал-лейтенанта міліції Колесникова Віктора Васильовича, що проводився в навчальному центрі Управління МВС України в Хмельницькій області 14 -15 грудня поточного року, був останнім етапом обласного комплексного спортивного заходу "Динаміада - 2011".

alt

До участі заявилось 7 команд обласних управлінь: МВС України, СБ України, Державниго департаменту України з питань виконань покарань, МНС України, податкової міліції, Національної академії Державної прикордонної служби України,  в/ч 3053, які шляхом жеребкування були поділені на групи А (команди-управлінь МВС України, МНС України, ДДУ ПВП, НАДПСУ) та група Б (команди-управлінь СБ України, податкової міліції та в/ч 3053). На урочистому відкритті змагань Перший заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області полковник міліції Данів Ф.Т. привітав всіх учаників змагань та побажав чесної боротьби,  Віра Іванівна Колесникова висловила щиру вдячність за проведення турніру пам’яті її чоловіка, Віктора Васильовича Колесникова.

 

За спільним рішенням суддівської колегії та представників команд ігри складались з трьох партій до 25 очків.

Попередні ігри в групах були проведені 14 грудня, першою грою змагань була гра між НАДПСУ та УДДПВП, де сильнішими були прикордонники. В цій групі  міліціонери не залишили жодного шансу своїм опопнентаму, здобувши в 3 іграх 3 перемоги та впевнено посіли 1 місце, команди в/ч 3053 та податківців в групі Б не змогли чинити гідного супротиву команді  управління Служби безпеки.

У першій півфінальній зустрічі між командами міліціонерів та податкових міліціонерів, перші впевнено перемогли  з рахунком 2:0. Друга півфінальна гра між командами НАДПСУ та УСБ України у Хмельницькій області  була сповнена драматизму. Першу партію з перевагою у 2 очка здобули прикордонники, другу партію виграла команда УСБ у Хмельницькій області з перевагою у 7 очок. В третій партії початок гри був за прикордонниками, в подальшому команда  УСБ України у Хмельницькій області знайшла в собі сили та переломити хід зустрічі, у підсумку  у третій партії 25:17 на користь УСБ України у Хмельницькій області та загалом 2:1 за партіями.

У фінальній грі, передбачувано, зустрілись команди УМВС України в Хмельницькій області та  УСБ України у Хмельницькій області. Останні зуміли тільки в першій партії чинити гідний опір міліціонерам, програвши 2 очки, другу партію міліціонери перемогли з рахунком 25:12. У підсумку володарем Кубку Хмельницької обласної організація ФСТ "Динамо" України з волейболу серед колективів фізичної культури і спорту правоохоронних органів та рятувальних служб пам’яті генерал-лейтенанта міліції Колесникова В.В. стала команда МВС України в Хмельницькій області, друге місце посіла команда Управління СБ України у Хмельницькій області, треті - Національна академія Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.

За найменшою сумою місць занятихї командами у змаганнях з боротьби самбо, офіцерського триборства, гирьового спорту, футзалу, прикладної стрільби та волейболу визначались місця заняті командами у обласному комплексному спортивному заході "Динаміада-2011" серед правоохоронних органів та рятувальних служб, впевнену перемогу здобув колектив фізичної культури і спорту Управління МВС України в Хмельницькій області, друге - колектив фізичної культури і спорту Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, третє - колектив фізичної культури і спорту Управління СБ України у Хмельницькій області. Нагородження призерів та учасників обласного комплексного спортивного заходу заплановано на кінець 2011 року.

 

Фізкультурно-спортивний відділ