Головна  /  Новини  /  Найсильніші універсальні бійці – подоляни!

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Найсильніші універсальні бійці – подоляни! PDF Друк e-mail

alt

15-18 грудня в місті Хмельницькому відбувся чемпіонат України з універсального бою.

Даний вид спорту має унікальний прикладний характер для співробітників правоохоронних органів, адже перед боєм на ринзі, де дозволено ударну та борцівську техніку, спортсмени долають спеціальну смугу перешкод, яка в себе включає стрільбу та метання ножа. Тобто, цей вид спорту дійсно готує універсальних бійців.
В змаганнях приймало участь 82 спортсмени із 14 регіонів. Наш край представляли динамівці з числа працівників міліції та прикордонників. У легкоатлетичному манежі обласного центру фізичного виховання учнівської молоді відбувались видовищні та безкомпромісні поєдинки. Як правило, у напівфінальних та фінальних поєдинках зустрічались представники силових структур, у яких універсальний бій входить до спеціальної фізичної підготовки.

alt

Чемпіонами стали співробітник спецпідрозділу міліції Олександр Аксентюк (до 85 кг) та курсантка прикордонної академії Тетяна Франчук (до 78 кг). Другі місця посіли співробітники спецпідрозділу «Беркут» Анатолій Ясніцький (до 90 кг) та Юрій Везденецький (до 80 кг), інспектор Дунаєвецького райвідділку міліції Тетяна Шевчук (до 57 кг) та Максим Хованець (понад 95 кг). Третє місце здобув представник Хмельницького міськвідділу міліції Вадим Нікулін (понад 95 кг).

 

Гостра та принципова боротьба за командну першість відбувалась між найбільш представленими та підготовленими збірними міста Києва, АР Крим, Харківської, Вінницької та Хмельницької областей. У командному заліку бронзовим призером стала команда міста Києва, друге місце за Харківською областю, а перемогу вперше в історії святкувала збірна команда Хмельницької області.
Інформація надана Головою обласного осередку Української спортивної Федерації  «Універсальний бій» Вадимом Подрушняком.