Головна  /  Новини  /  Новорічні свята в ДЮСШ «Динамо»

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Новорічні свята в ДЮСШ «Динамо» PDF Друк e-mail

 

alt

Напередодні новорічних свят у Хмельницькій ДЮСШ «Динамо» України було проведене спортивне свято зустрічі Нового 2012 року, на яке поряд з вихованцями були запрошені батьки.

 

До програми свята було включено:

- відкрите тренування групи початкової підготовки;

- змагання  «Веселі старти»зі спортивною вікториною;

- прийом вихованців дошкільного закладу в «Юні динамівці»;

- солодке поздоровлення дітей з Новим роком.

Під час проведення відкритого тренування вихованці показували перед своїми батьками та друзями чого вони навчились в освоєнні  техніки дзюдо за 3-х місячний термін занять.

 

 

Змагання  «Веселі старти», що включали прості естафети з використанням різних видів стрибків, бігу , показали рівень загальнофізичної підготовaltки. Даючи відповіді на запитання спортивної вікторини вихованці відділення дзюдо Хмельницької ДЮСШ «Динамо» показали хороші знання з історії та сьогодення  спорту, загалом, та видів єдиноборств, зокрема. Кожен з вихованців привітав своїх друзів та батьків новорічним віршем.

alt

Після рухливих ігор директор Хмельницької ДЮСШ «Динамо» Пилипчук О.М. коротко розповіла про Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України та кожній дитині вручила нагрудний значок «Юний Динамівець» та посвідчення до нього.

altЗа рахунок коштів Хмельницької ДЮСШ «Динамо» та Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України кожному учаснику спортивного свята були вручені Новорічні солодощі.

Хмельницька обласна організація ФСТ «Динамо» України вітає юних динамівців з Новорічними і Різдвяними святами, бажає здоров’я та нових перемог.

 

Фізкультурно-спортивний відділ