Головна  /  Новини  /  Виступ динамівських панкратіоністів

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Виступ динамівських панкратіоністів PDF Друк e-mail

Збірна команда Хмельницької області з панкратіону взяла участь у чемпіонаті України серед юнаків та дівчат 2001-2002, 1999-2000, 1997-98 років народження що проходив у  м. Біла Церква  з 16-18.02.2012.
Основу збірної команди області складали вихованці відділення панкратіону Хмельницької ДЮСШ «Динамо», що вдосконалюють свою спортивну майстерність під керівництвом тренера-викладача Павлюка Дмитра Георгійовича.

Для багатьох динамівських спортсменів це був перший Всеукраїнський старт, приємно відмітити, що старт вдалий. В напружених та безкомпромісних поєдинках
Юськов Максим у ваговій категорії 43 кг у розділі граплінг гі переміг всіх своїх опонентів та впевнено завоював золоту нагороду. В скарбничку збірної команди області  Тостановський Ян додав одну срібну та дві бронзові нагороди, в у ваговій категорії більше 80 кг у розділі граплінг ноу-гі 2 місце,  граплінг гі – 3 місце, агон – 3 місце. У розділі агон у ваговій категорії 55 кг Каплун Денис програв фінальну зустріч та посів 2 місце. У вагових категоріях 40 кг та 50 кг у розділі граплінг гі  подільські динамівці Драчук Костянтин та Керод Ігор здобули бронзові нагороди.
На семінарі Федерації панкратіону України, що проходив у зазначені терміни,  Дмитру Павлюку тренеру-викладачу Хмельницької ДЮСШ «Динамо» присвоєно  2 дан та звання старший інстуктор з панкратіону.

Хмельницька обласна організація ФСТ «Динамо» України  щиро вітає призерів Всеукраїнських змагань та бажає нових спортивних здобутків.

Фізкультурно-спортивний відділ