Головна  /  Новини  /  Навчальний рік - завершено

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Навчальний рік - завершено PDF Друк e-mail

Завершенням навчального року для вихованців дитячої юнацької спортивної школи «Динамо» стало проведення змагання з загальної фізичної підготовки, присвячених Міжнародному дню захисту дітей, які були проведені в Дендропарку м. Хмельницький. На урочистому відкритті заступник голови ХОО ФСТ «Динамо» України Геннадій Домбровський привітав учасників з наступаючим святом, побажав високих спортивних досягнень та життєвих успіхів.

Прикладом високого результату для юних вихованців школи стало урочисте вручення Романюку Олександру посвідчення спортивного звання «Майстер спорту України» з дзюдо, яке він здобув на Чемпіонаті України серед молоді до 23 років.

До програми змагання було включено біг на 30, 500 та 1000 метрів, згинання-розгинання рук в упорі лежачи, віджимання на брусах, підтягування на перекладені та стрибок в довжину. Переможець визначався у кожній окремій дисципліні. Наполеглива і цікава боротьба проходила практично у всіх вікових групах, переможці визначились, буквально по долям секунд та кількості в 1-2 рази. Всі дуже старались!!!

Наймолодшому йому учаснику - 6 років, найстаршому - 16, загальна кількість учасників майже 150 чоловік.

По закінченню змагань переможців і призерів очікувало нагородження дипломами та медалями відповідних ступенів.

Змагання із загальної фізичної підготовки - це захід, за допомогою якого тренери-викладачі побачили ефективність роботи та зможуть внести необхідні корективи у навчально-тренувальну роботу у наступному навчальному році.

Адміністрація ДЮСШ "Динамо"