Головна  /  Новини  /  Міліціонери - переможці

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Міліціонери - переможці PDF Друк e-mail

Згідно календарного плану фізкультурно-масових та спортивних заходів Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України на 2012 рік 29-31 травня поточного року був проведений Особисто-командний чемпіонат Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України з офіцерського триборства серед працівників правоохоронних органів та рятувальних служб області за програмою «Динаміада – 2012». Змагання з офіцерського триборства проводяться у 4 вікових групах:

перша вікова група – особи до 30 років;

друга – особи від 30 до 35 років;

третя – особи від 35 до 40 років;

четверта понад 40 років.

В перший день змагань спортсмени виконували вправу ПМ-1 зі штатної зброї (пістолет ПМ). Кращий результат показав представник Управління СБ України у Хмельницькій області Поліщук Сергій, що виступав у ІІІ віковій групі.

У змагання з плавання на 100 м кращий результат показав представник Національної академії Державної прикордонної служби України Газецький Владислав.

В бізі кращим був Семенчук Роман, представник Управління СБ України у Хмельницькій області.

За результатами виступів, кожному спортсмену нараховувались очки. Переможці визначались у кожній віковій групі за сумою очків показаних на 3 дисциплінах.

Загальне командне перше місце з результатом 9397 очків впевнено посіла команди Управління МВС України в Хмельницькій області, друге – команда Національної академії Державної прикордонної служби України (8910 очків), третє – команда Управління СБ України у Хмельницькій області (8740 очків).

Хмельницька обласна організація ФСТ «динамо» України вітає всіх переможців та призерів з показаними результатами.

Фізкультурно-спортивний відділ