Головна  /  Новини  /  Вшанування олімпійського чемпіона

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Вшанування олімпійського чемпіона PDF Друк e-mail

 

Рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту України на Хмельниччині була проведена зустріч чемпіона Ігор ХХХ Олімпіади з важкої атлетики, заслуженого майстра спорту України Олексія Торохтія з Головою Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України, начальником Управління МВС України в Хмельницькій області генерал-майора міліції Шутяком С.О.. До участі в зустрічі були долучені тренер, що підготував олімпійського чемпіона, заслужений тренер Радянського Союзу та України Мацьоха М.М. та начальники галузевих служб Управління.

 

Голова Хмельницької ОО ФСТ «Динамо» України генерал-майор-міліції Шутяк С.О. у своєму виступі відзначити, що з 6 учасників Ігор ХХХ Олімпіади від Хмельниччини, 5 спортсменів представляли Хмельницьку обласну організацію ФСТ «Динамо» України, що сприяє формуванню позитивному іміджу українських правоохоронців. Такий результат у спорті вищих досягнень став можливим завдячуючи кропіткій роботі в колективах фізичної культури і спорту правоохоронних органів та рятувальних служб Хмельниччини та Хмельницької ДЮСШ «Динамо».

В ході зустрічі Олексію Торохтію був вручений символ подільських правоохоронців – міліціонер Славко, який був відзначений золотою олімпійською нагородою, що символізує поєднання духу Олімпізму з правоохоронцями.

На завершення олімпійському чемпіону подякували за проведену спортивну роботу та виказали сподівання, що в далекому бразильському місті Ріо-де-Женейро в 2016 році Олексій підтвердить свій статус олімпійського чемпіона.

Фізкультурно-спортивний відділ