Головна  /  Міжнародне співробітництво  /  Міжнародне співробітництво

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Міжнародне співробітництво PDF Друк e-mail

Діяльність Хмельницького обласного відділення Української секції Міжнародної поліцейської асоціації

На виконання статутних завдань Хмельницьким обласним відділенням постійно проводиться відповідна робота з розвитку культурних зв'язків, обміну професійним досвідом між членами Міжнародної поліцейської асоціації різних країн.Хмельницьке обласне відділення постійно бере активну участь у спортивних заходах, спрямованих на практичну реалізацію девізу МПА "Служба через дружбу". Так, 21-23 вересня 2003 року на запрошення Хорватської секції МПА команда "Динамо" Хмельницький, складена виключно із членів МПА, вперше прийняла участь у міжнародному турнірі серед поліцейських з міні-футболу «ALPE-ADRIA CHALLENGER 2003» в місті Пореч та посіла там 9-те місце з 44-х команд 11-ти країн Європи.

В 2004 році у змаганнях на «Кубок поліції Барселони – 2004» «Динамо» Хмельницький виборола 4-те місце серед 18-ти команд з 9-ти країн Європи, а у 2005 році у двох міжнародних турнірах, які проходили у Хорватії, подоляни у місті Пореч здобули 3-тє місце, а в місті Шибеник стали чемпіонами. Протягом 2006 року на міжнародних турнірах з міні-футболу серед поліцейських команда «Динамо» Хмельницький двічі ставала чемпіоном: 16-21 січня 2006 року у місті Лейден (Нідерланди) - «Leiden International police futsal tournement» та 21-24 вересня 2006 року у місті Пореч (Хорватія) – «ALPE-ADRIA CHALLENGER 2006». Після цього, команду було запрошено на чемпіонат світу серед поліцейських у місто Айберген (Нідерланди) - «World Police Indoor Soccer Tournament», де команда зайняла 5-те місце серед 84-х команд з 36-ти країн Світу ( 9-13 жовтня 2006 року).

У листопаді 2006 року було прийнято участь у міжнародному турнірі серед поліцейських із стрільби у німецькому місті Вісбаден, де команда посіла почесне 4-те місце серед 27 команд з 7-ми країн Європи.Також у 2006 році було надано необхідну допомогу в організації міжнародного мотоциклетного пробігу серед поліцейських 8-ми країн Європи територією Хмельницької області.

Ще один чемпіонський титул команда «Динамо» Хмельницький завоювала на міжнародному турнірі серед поліцейських з міні-футболу "32th FRIENDSHIP CUP" в італійському місті Річчоне серед 25-ти команд з 7-ми країн Європи (20-27 травня 2007 року). Почесне 5-те місце зайняла команда на чемпіонаті світу серед поліцейських у віковій категорії 35 років і старше в м. Ломмель (Бельгія) "The 13th WORLD POLICE FUTSAL TOURNAMENT" in the SILVER CUP (26-30 листопада 2007 року).

На поточний рік заплановано участь в міжнародному турнірі серед поліцейських з міні-футболу, волейболу, тенісу в Італії, з міні-футболу в Італії та Хорватії, участь в міжнародному мотоциклетному пробігові поліцейських у Німеччині. Загалом, Хмельницьким обласним відділенням налагоджено і постійно підтримуються партнерські стосунки з 16-ма регіональними відділеннями національних секцій 9-ти країн світу.