Головна  /  Новини  /  Відзначаєм свято по-спортивному

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Відзначаєм свято по-спортивному PDF Друк e-mail

alt

 

До відзначення Дня захисника Вітчизни 21-22 лютого 2013 року був проведений чемпіонат Хмельницької ОО ФСТ «Динамо» України з футзалу серед команд колективів фізичної культури і спорту правоохоронних органів та рятувальних служб, адже всі члени нашого Товариства є захисниками Вітчизни.

Вибір виду спорту був проведений на засіданні Президії організації у грудні минулого року.

У чемпіонаті взяли участь команди Національної академії Державної прикордонної служби України, Управління МВС України в Хмельницькій області, Територіального управління МНС України у Хмельницькій області, Управління СБ України у Хмельницькій області, Управління податкової міліції та Хмельницької митниці. На великий жаль через службову необхідність потужна команди Управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області не брала участі у чемпіонаті.

alt

Ігри проводились за коловою системою, тобто протягом двох ігрових днів кожна команди віч-на-віч зустрілась зі своїми опонентами.

Про напруженість поєдинків говорить той факт, що переможець був визначений на різницею забитих та пропущених м’ячів, ця різниця була краща у команди Управління СБ України у Хмельницькій області, що посіла перше місце. Одного м’яча не хватило команді Управління МВС України в Хмельницькій області щоб стати переможцем чемпіонату, відповідно вони посіли друге місце. Володар бронзових нагород також визначався аналогічним способом, краща різниця була у команди Управління податкової міліції та Хмельницької митниці що посіла третє місце.


Всі переможці та призери були нагороджені медалями та дипломами відповідних ступенів, а команди грамотами і кубками та футбольними м’ячами наданими Хмельницьким обласним відділенням Національного Олімпійського комітету.

Хмельницька обласна організація ФСТ «Динамо» України вітає всіх членів організації з Днем захисника Вітчизни. Бажає здоров’я, натхнення та нових досягнення в ім’я України.

Фізкультурно-спортивний відділ