Головна  /  Новини  /  Здобутки Хмельницьких динамівців на чемпіонаті Європи

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Здобутки Хмельницьких динамівців на чемпіонаті Європи PDF Друк e-mail

У хорвацькому Загребі в період з 19 по 26 червня 2013 року проводився чемпіонат Європи з фехтування. В складі національної збірної України з фехтування на шаблях приймало участь 3 представника Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України, а саме: заслужений майстер спорту України - Дмитро Бойко, майстри спорту України міжнародного класу Дмитро Пундик та Аліна Комащук.

Виступ наших спортсменів в особистих змаганнях був не дуже вдалий, кращий результат показав Дмитро Бойко, що посів 5 місце, Аліна Комащук - 11 місце, Дмитро Пундик - 33 місце..

Жіноча збірна команда з фехтування на шаблях на шляху до фіналу здолала команди Азербайджана та Польщі. У фінальній зустрічі нашій команді протистояла команда Росії, якій наша фехтувальна дружина програла один укол та у підсумку срібні нагороди чемпіонату Європи 2013 року.

В командних змаганнях чоловіча збірна з фехтування на шаблях у чверть фіналі виграла у команди Росії, але у півфіналі програли команді Угорщини. У зустрічі за третє місце впевнено перемогли збірну команду Румунії та здобули бронзові нагороди чемпіонату Європи 2013 року.

Динамівці Хмельниччини вітають Дмитра Бойко. Дмитра Пундика та Аліну Комащук з призовими місцями на чемпіонаті Європи та бажають подальших успіхів.

Фізкультурно-спортивний відділ