Головна  /  Новини  /  ПЕРЕДНОВОРІЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП ЗМАГАНЬ

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
ПЕРЕДНОВОРІЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП ЗМАГАНЬ PDF Друк e-mail

Одним з найулюбленіших усіма дітьми свят є 19 грудня, Святого Миколая. Це свято полюбляють не лише діти, а й дорослі, згадуючи подарунки, знайдені під подушкою. Діти вірять в Миколая. Вони чекають його приходу, пишуть йому листи з побажаннями. Радість очікування жаданого подарунка не спів мірна ні з чим для дитини. Навіть дорослими, ми згадуємо ті теплі солодкі миті цього милого серцю свята.

Відзначати це свято стало уже традицією для Хмельницької ДЮСШ «Динамо» проводячи для наймолодших вихованців спортивно-розважальне свято у кожному з відділень школи.

 

 

 

Так 20 грудня відділення фехтування для своїх юних шаблістів провело відкрите заняття, на якому були присутні батьки, спортсмени провели показові виступи, де показали чого вони навчились за час своїх тренувань, також позмагались за першість відділення під час чого набули бойової практики, найкращі були відзначені грамотами та медалями.

21 грудня естафету святкування перейняло відділення дзюдо провівши у спорткомплексі УМВС відкритий чемпіонат ДЮСШ «Динамо» серед груп початкової підготовки. Юні дзюдоїсти демонстрували свої вміння набуті за півроку занять, кращі спортсмени відділення були відзначені грамотами та медалями.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22 грудня у СК «Плоскирів» змагалися юні бійці мужнього виду спорту – панкратіон. Участь приймало 65 учасників. Сутички відбувались досить цікаво, декілька дітей проявили високий рівень майстерності. Не дивлячись на свій юний вік змагались дітки як справжні спортсмени, багато з них уперше приймали участь у змаганнях і проявили себе дуже гарно, показавши витривалість, техніку і головне повагу до суперника. Найкращі були відзначені медалями та грамотами. Участь у змаганні подарувала багато позитивних емоцій.

По закінченню змагальної частини всі учасники отримали солодкі подарунки від Святого Миколая.

Вітаємо усіх з новорічними святами, бажаємо міцного здоров’я та гарного настрою у новому 2014 наступаючому році!

 

Адміністрація Хмельницького ДЮСШ "Динамо"