Головна  /  Новини  /  Володарі Кубку - динамівці

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Володарі Кубку - динамівці PDF Друк e-mail

 

 

Традиційно, до відзначення 25 річниці виводу радянських військ з республіки Афганістан, відділення фехтування Хмельницької ДЮСШ за сприяння Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України 14-15 лютого 2014 року у приміщенні ЗОШ №20 були проведені змагання Кубку голови обласної організації «Динамо» з фехтування на шпагах серед кадетів, у двох вікових категоріях. Означені змагання Хмельницькою обласною федерацією фехтування розглядались як неофіційний чемпіонат області, переможці та призери яких будіть включені до складу збірної команди Хмельницької області з означених видів зброї.

 

 

На урочистому відкритті представник міської організації ветеранів війни в Афганістану, Михайло Ломоносов, подякував юним спортсменам за участь у даному заході та відзначив що побратими які загинули у горнилі війни живі поки про них пам’ятають. Побажав спортсменам перемог спортивних змаганнях.

Першими на фехтувальні доріжки вийшли дівчата, у напруженій боротьбі впевнено перемогу святкували динамівки Грабчук та Валігура, які відповідно посіли перше та друге місце. Третє місце посіли представниці ДЮСШ №2 Лобода та Горун.

Переможцем серед хлопців став Шахрай Дмитро (ДЮСШ «Динамо») а решту п’єдесталу зайняли Маслов, Солом’янський, Верецинський (ДЮСШ №2).

Обласна організація сподівається, що на Всеукраїнських змаганнях динамівці гідно представлять Хмельницьку область.

Фізкультурно-спортивний відділ