Головна  /  Новини  /  Хмельничани на Тернопільщині

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Хмельничани на Тернопільщині PDF Друк e-mail

У Відкритому чемпіонаті Тернопільської області з панкратіону (розділи граплінг ноу-гі та ММА) серед дітей та підлітків, що проходив 15-16 лютого поточного року в обласному центрі, поряд із п’ятьма командами із Західного регіону України, взяла участь команда Хмельницької області, що складалась з вихованців відділення панкратіону Хмельницької ДЮСШ «Динамо». Для багатьох вихованців тренера-викладача Дмитра Павлюка це були перші виїзні змагання.

Приємно відзначити, що «перші виїзні змагання» були вдалими, у загально командному заліку команда Хмельницької області посіла третє місце, продовживши славні традиції Хмельницької школи панкратіону.

Загально командне третє місце стало можливим внаслідок призових місць представників динамівської ДЮСШ, а саме:

перші місця здобули: Куропаткін Денис, Кикилик Владислав, Селіщев Максим, Банделюк Євген;

другі - Ціпко Антон; Нікітюк Ярослав, Бунецький Костянтин, Маноха Олександр, Тарасюк Віктор, Юрас Анастасія;

третє - Броцький Нікіта, Довгалюк Євген, Корецький Назар, Беляк Артур, Константінов Богдан, Іванов Богдан, Стецюк Марина, Булат Влад, Капітанчук Богдан, Боржизевський Юрій.

Хмельницька обласна організація ФСТ «Динамо» України та адміністрація Хмельницької ДЮСШ «Динамо» вітає тренера-викладача Павлюка Д.Г. та його вихованців з нагородами Відкритого чемпіонату Тернопільської області з панкратіону.

Фізкультурно-спортивний відділ