Головна  /  Новини  /  Зустріч з чемпіоном

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Зустріч з чемпіоном PDF Друк e-mail

«Здорова молодь – здорова нація», саме під таким гаслом здійснюється виховування юних спортсменів в Хмельницькій дитячо-юнацькій спортивній школі «Динамо». План роботи позашкільного навчального закладу передбачає безліч різноманітних спортивних заходів та змагань.

До закінчення навчального року і було присвячено зустріч з гордістю Хмельницької ДЮСШ «Динамо» Володимиром Лахманом, яка пройшла в дружній атмосфері.

 

Учні з захопленням слухали про спортивні досягнення майстра спорту України міжнародного класу, багаторазового чемпіона України призера чемпіонатів світу та Європи з панкратіону. Лахман Володимир розповідав, яких зусиль коштує перемога і які почуття охоплюють спортсмена, що стоїть на п’єдесталі, а на його честь звучить Гімн та піднімається прапор України.

 

Діти задавали запитання чемпіону про те, як досягти результатів у даному виді спорту, як потрібно харчуватись, в яких країнах побував, їх цікавило багато чого, Володимир із задоволенням відповідав на поставленні питання допитливих слухачів.

Після зустрічі діти подякували Володимиру за спілкування словами: «Ми пишаємось, що нам є на кого рівнятись», хотіли сфотографувалися з гостем та з його нагородами, побажали щоб Володимир і надалі радував нас своїми перемогами, а він в свою чергу навзаєм побажав юним динамівцям ніколи не здаватись на півшляху, велика праця та віра в себе завжди приносить свої плоди.

Адміністрація ДЮСШ