Головна  /  Новини  /  Турнір з прикладної стрільби

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Турнір з прикладної стрільби PDF Друк e-mail
alt

Хмельницькі динамівці – влучні стрільці та рекордсмени!
23-24 жовтня у м. Івано-Франківську проходив турнір з прикладної стрільби серед силових структур західного регіону. В цих змаганнях приймала участь команда Управління МВС України в Хмельницькій області. На Прикарпаття з'їхались команди правоохоронних органів західного регіону. Чоловіки змагались у стрільбі з автомата Калашникова та пістолета Макарова, жінки - з пістолета Макарова.

Ці змагання в Івано-Франківську стали вже традиційними. Нажаль, цього року в турнірі не змогли прийняти участь представники команд поліцейських з інших країн, проте, кваліфікація спортсменів була досить високою (в змаганнях приймали участь майстри спорту, майстри спорту міжнародного класу, кандидати в майстри спорту). Особиста та командна боротьба мала досить високий ступінь напруги. Динамівці Хмельниччини показали досить високі результати в особистій та командній першості.

Так, в особистому заліку треті місця посіли: Сергій Жук (вправа ПМ-3), Олександр Сільвестр (вправа АК-4), стали срібними призерами Вадим Подрушняк (вправа ПМ-4), Олександр Сильвестр (вправа АК-3), Ольга Калітвенцева (вправа ПМ-5), а чемпіоном у вправі АК-4 з рекордом України та з результатом, що на 10 очок вищий від нормативу майстра спорту, став Ярослав Мельничук.

В командному заліку команда Управління МВС України в Хмельницькій області стала бронзовим призером, на дві позиції поступившись команді Прикарпатського юридичного інституту, а чемпіоном стала команда Львівського державного інституту внутрішніх справ.

Хмельницька обласна організація ФСТ "Динамо" України вітає спортсменів з вдалим виступом та бажає, щоб кожен постріл влучав у десятку!