Головна  /  Новини  /  "Динаміада 2014" Управління ДПтСУ у Хмельницькій області

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
"Динаміада 2014" Управління ДПтСУ у Хмельницькій області PDF Друк e-mail

Традиційно, напередодні відзначення Дня Незалежності України в управлінні Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області проводиться комплексний спортивний захід «Динаміада» Управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області. Такий захід проводиться 14 раз поспіль за ініціативи начальника управління генерал-майора внутрішньої служби Якимчука Т.В. та присвячується Дню незалежності України.

Цього річний комплексний спортивний захід проводився 7-8 серпня 2014 року на базі Хмельницького училища підвищення кваліфікації персоналу кримінально - виконавчої служби, в якому прийняли участь команди Шепетівської ВК №98, Ізяславської ВК №31, Райківецької ВК №78, Замкової ВК №58, Хмельницького слідчого ізолятора, кримінально-виконавчої інспекції, управління, Хмельницького училища ПКППКВС, загальна чисельність склала 256 співробітників та пенсіонерів кримінально-виконавчої служби в області.

На урочистого відкриття заходу, 7 липня, були присутні: голова Хмельницької обласної державної адміністрації Прус Л.М., голова Хмельницької обласної ради Гончар І.Я., керуючий відділу по взаємодії з правоохоронними органами та військовими формуваннями Хмельницької єпархії Української Православної Церкви отець Сергій, Відповідальний секретар ХОВ НОКУ Флентін В.В.. За ініціативи останнього був запалений Олімпійський факел, який був переданий всім командам учасникам заходу, що символізує припинення будь-яких військових дій на час проведення Олімпійських Ігор. До програми «Динаміади -2014» були включені змагання з легкоатлетичного кросу, гирьового спорту та групові турніри міні-футболу та волейболу.

 

Змагання з легкоатлетичного кросу проводились на трьох дистанціях: 1000 м, 2000 м, 3000 м, кожна команда виставляла двох представників на кожну дистанцію. Кращими кросменами стала команда Замкової ВК №58, другими – Шепетівської ВК №98, третіми – Ізяславської ВК№31.

 

Перед офіційними змаганнями з гирьового спорту отець Сергій особисто продемонстрував майстер-клас у поштовху гирею 24 кг. У змаганнях силачів кращими була команда Управління ДПтС України у Хмельницькій області, другими – Райківецька ВК №78, третіми Шепетівська ВК №98.

У попередніх турнірах з міні футболу та волейболу, що проводились у двох групах за коловою системою визначались місця, за якими в подальшому розігрувались призові місця.

За підсумками змагань в перший день цінними подарунками медалями, грамотами та кубками були відзначені переможці та призери змагань з легкоатлетичного кросу та гирьового спорту.

У другий день змагань проводились півфінальні та фінальні матчі з міні футболу та волейболу. В напруженій боротьбі на футбольному полі команда Райківецької ВК № 78 за результатами пробивання штрафних ударів перемогла команду Замкової ВК №58 та стала переможцем турніру. Бронзовий призер змагань з міні-футболу між командами Хмельницької слідчого ізолятора та Ізяславської ВК№31 визначався за результатами штрафних ударів, точнішими були представники Ізяславщини.

На волейбольному майданчику команда Райківецької ВК №31 також була найкращою, друге місце по праву посіла команда Хмельницького слідчого ізолятора, треті – команда Шепетівської ВК №98.

Переможці та призери змагань з міні-футболу та волейболу від Хмельницького обласного відділення НОК України отримали спортивний інвентар (футбольні та волейбольні м"ячі).

У загальнокомандному заліку переможцем комплексного спортивного заходу «Динаміади – 2014» Управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області стала команда Райківецької ВК №78, другими - команда Замкової ВК №58, третіми – Шепетівської ВК №98.

Закриваючи змагання начальник управління генерал-майор внутрішньої служби Якимчук Т.В. подякував всім учасникам змагань та побажав успіхів як в спортивному житті так і у службовій діяльності.

Фізкультурно-спортивний відділ .