Головна  /  Новини  /  "Динаміада 2015"

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
"Динаміада 2015" PDF Друк e-mail

До візначення 91 річниці утворення Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" Хмельницькою обланою організацією з 28 по 30 жовтня поточного року проводився Обласний комплесний споритвний захід "Динаміада 2015" серед правоохоронців та рятувальників. В даних змаганнях взяли участь збірні команди колективів фізичної культури Управління МВСУ, Управління СБУ, Національної академії ДПСУ, Головного управління ФСУ, Головного управління ДСУНС, Управління ПтСУ та військової частни 3053 НГУ, загалом 292 учасника.

 

На урочистому відкритті заходу Голова обласної ради І.Я. Гончар підкреслив значення данних змагань, як важливого чинника пропоганди здорового способу життя серед населення області та побажав, щоб переміг сильніший.

Правовохоронці та рятувальники змагаль у вправності володіння мячем (футзал, волейбол), влучній стрільбі (прикладна стрільба вправа АК3), витривалості (крос), силі (гирьовий спорт) та настільний теніс.

Переможці змагань в особистому заліку були відзначені грамотами і медалями відповідних ступеней та цінними подарунками, а команди кубками та  споритвним інвентарем.

В результаті напруженої боротьби перше місце посіли міліціонери, друге - прикордонники, третє - служба безпеки.

За результатами проведених змагань сформовані збірні команди організаці для участі у Всеукраїнській "Динаміаді - 2015":

з гирьового спорту,  4-5 листопада у м. Львів;

з легкої атлетики (крос), 18-19 листопада у м. Харків.

Сподіваємось, що хмельницькі динамівці гідно виступлять на державному рівні.

Фізкульурно-споритвний відділ

.