Головна  /  Новини  /  Команда Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області володар Кубку міністра внутрішніх справ з волейболу

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Команда Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області володар Кубку міністра внутрішніх справ з волейболу PDF Друк e-mail

24 квітня поточного року у Головному управлінні Національної поліції в Хмельницькій області відбулося відзначення спортсменів-поліцейських, які здобули Кубок міністра внутрішніх справ з волейболу. Начальник Головного управління НП в Хмельницькій області, голова Хмельницької обласної організації ФСТ «Динамо» України, генерал поліції 3 рангу Микола Семенишин привітав спортсменів з високим досягненням та побажав успіхів у службі та спорті.

Нагадаємо, Кубок, що проводиться для сприяння розвитку фізичної культури, підвищення рівня спортивної майстерності та загартованості працівників правоохоронних органів, стартував на початку квітня. Участь у ньому взяли команди Нацполіції, Держприкордонслужби, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Нацгвардії, Державної міграційної служби та вищих навчальних закладів МВС.

У фіналі Кубку міністра внутрішніх справ з волейболу за перемогу змагалися п’ять найсильніших команд – переможці попередніх етапів: три поліцейські збірні – з обласних управлінь Нацполіції Дніпропетровщини, Закарпаття та Хмельниччини, та дві команди прикордонників – Південного регіонального управління ДПС (м. Одеса) і Чернігівського прикордонного загону Північного регіонального управління ДПС.

За підсумками ігор третє місце посіла команда Чернігівського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби. Срібло виборола збірна Південного регіонального управління ДПС (м. Одеса)

Володарем Кубку міністра заслужено стали волейболісти з Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

 

Уся динамівська родина вітає спортсменів та тренерів з високим досягненням та бажає нових яскравих перемог!!!