Головна  /  Новини  /  СПОРТИВНИЙ КАЛЕЙДОСКОП ДИНАМО

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
СПОРТИВНИЙ КАЛЕЙДОСКОП ДИНАМО PDF Друк e-mail

СРІБЛО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ФЕХТУВАННЯ.

12-16 березня поточного року в м. Миколаїв відбувся Чемпіонат України серед юніорів з фехтування (шпага) де приймали участь понад 200 кращих спортсменів з 24 областей , АР Крим, м. Севастополь та м. Київ. Звичайно не обійшлось без найкращих фехтувальників Хмельницької ДЮСШ «Динамо» вихованців Шевченка Георгія Петровича та Білокура Ігоря Григоровича.

До складу команди «Динамо» входили: Крамар Вадим та Дутчак Антон стали срібними призерами змагань. Лисий Богдан, Дуневич Юрій, Голуб Сергій, Мельник Василь – всі спортсмени ввійшли в кращу 50 . alt

Не зважаючи на свій юний вік команда зайняла 13 командне місце з 23, при цьому отримала перемогу над лідером змагань Донецьк -1.

Але динамівці не падаючи духом зробили висновки своїх виступів та почали з натхненням готуватись до 5 Молодіжних ігор України де вони насправді покажуть всі свої вміння та навички плідної праці, та намагатимуться ввійти в трійку найкращих.

ВБОЛІВАЄМО ЗА НАШИХ !

За результатами Чемпіонату України з панкратіону , який нещодавно відбувся в м. Харкові, була сформована збірна команда України для участі у Чемпіонаті Світу . Вперше Хмельниччину на чемпіонаті Світу представлятимуть одразу 3 спортсмени: Лахман Володимир, Дмитрач Дмитро , Репков Федір, всі представники ФСТ «Динамо». alt

Зараз спортсмени перебувають на навчально-тренувальному зборі в м. Суми по підготовці до цих змагань , які відбудуться 25-28 березня в м. Кракові ( Польща).

Бажаємо успіху нашим бійцям і чекаємо з перемогою!

ЯК ВНУТРІШНІ ВІЙСЬКА ГИРІ ПІДІЙМАЛИ.

16-18 березня у місті Хмельницькому на базі навчального центру УМВС проходив чемпіонат управління західного територіального командування внутрішніх військ МВС України з гирьового спорту.В змаганнях приймало участь вісім військових частин внутрішніх військ. alt

На урочистому відкритті учасників змагань привітали заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області полковник міліції Олександр Крапля, командир військової частини 3053 підполковник Олег Киричук, заступник голови обласної організації "Динамо" підполковник міліції Геннадій Домбровський, які наголосили на необхідності регулярних тренувань особового складу військ правопорядку, які безпосередньо ведуть боротьбу із злочинністю, запобігають та припиняють правопорушення і злочини. Гирьовий спорт відіграє важливу роль у системі професійної підготовки особового складу внутрішніх військ, оскільки є невід'ємною частиною фізичної підготовки військовослужбовців внутрішніх військ.

Найкращу фізичну готовність продемонстрували військовослужбовці військової частини 4114 м. Львова, друге місце за військовою частиною 3045 з Кузнєцовська Рівненської області, кубок за третє місце здобула військова частина 3007, яка дислокується у місті Лева.

Начальник фізичної підготовки управління західного територіального командування внутрішніх військ МВС України підполковник Олексій Овчаренко дав високу оцінку організації та проведенню змагань і висловив впевненість, що й подальші змагання будуть організовані на також високому рівні.