Головна  /  Новини  /  Молодіжні Ігри України з фехтування

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Молодіжні Ігри України з фехтування PDF Друк e-mail

Хмельницькі динамівці- мушкетери знову на висоті!

alt

Відповідо до олімпійського циклу, цього річ головними змаганнями є 5-ті Молодіжні Ігри України.

На змаганнях з фехтування на шаблях, що завершилися у другій половині вересня у Меці шабельного фехтування України місті Нетішині інструктор зі спорту обласної організації «Динамо» майстер спорту України міжнародного класу Аліна Комащук прогнозовано підтвердила звання найсильнішої в України серед молоді, перемігши усіх своїх суперників на шляху до фіналу, у якому Аліна зустрічалася з представницею міста Києва, яку також впевнено перемогла.

alt

Майстер спорту України міжнародного класу Станіслав Конопацький, що також представляв Хмельницьке «Динамо», поступився у напівфіналі лише представнику міста Києва, і у підсумку посів ІІІ місце.

alt

Командні змагання з фехтування на шпагах проходять у місті Рубіжному Луганської області. Збірна команда області, до складу якої входили два динамівці Хмельниччини: Віталій Мартинюк та Антон Дутчак, впевнено перемогли усіх своїх суперників та здобули звання найсильніших.

/Інструктор зі спорту обласної організації ФСТ "Динамо" майстер спорту України міжнародного класу Ігор Ревуцький у змаганнях з фехтування на рапірах також здолав усіх своїх суперників та став чемпіоном!

Змагання з фехтування на рапірах ще тривають. У складі збірної команди області ще три динамівці, яким ми бажаємо також перемог!

Подробиці після завершення змагань.