Головна  /  Новини  /  Чемпіонат ФСТ «Динамо» України - фінішував

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Чемпіонат ФСТ «Динамо» України - фінішував PDF Друк e-mail

Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України вбачає перспективу розвитку спорту вищих досягнень динамівців через розвиток дитячо-юнацького спорту, саме з цією метою проводяться товариством змагання «Юний динамівець». З 4 по 6 грудня в м. Хмельницький за сприяння Національного Олімпійського комітету України проводився Відкритий особисто-командний чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 1995-1997 рр.н. «Юний динамівець» під гаслом «Від юного динамівця до олімпійця».

alt

Проведення таких змагань з вільної боротьби на Хмельниччині стало вже традицією, адже саме хмельницькі-динаміці Ірина Мерлені-Микульчин, Андрій Стаднік неодноразово доводили свій найвищий статус у світі, Європі та Україні. До участі у змаганнях прибули команди Автономної республіки Крим, Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Львівської, Одеської, Сумської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Севастополь та команда господарка, загалом у змаганнях взяло участь 129 учасників. Змагання проводились окремо серед юнаків та дівчат у 10 вагових категоріях відповідно.

alt

На відкриття Всеукраїнських змагань заступник начальника управління МВС України в Хмельницькій області полковник міліції Крапля Олександр Іванович привітав учасників змагань від імені колегії УМВС в Хмельницькій області та побажав перемоги сильнішим спортсменам.

Впродовж двох днів на килимах Обласного центру фізичного виховання учнівської молоді відбувалась безкомпромісна боротьба серед юнаків та дівчат. Сильнішими серед юнаків були представники Одеської області, а серед дівчат – господарки. За результатами особистих виступів спортсменів визначались команди переможці. В командному заліку переможцем стала команда Хмельницької, друге –Львівської, третє – Одеської областей. alt

Переможці в особистому заліку були нагороджені медалями, грамотами, кубками «Ніка» Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України та спортивними костюмами від Хмельницького обласного відділення Національного олімпійського комітету.alt

Хмельницька обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України вітає переможців та призерів Відкритого особисто-командного чемпіонату Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 1995 -1997 рр.н. «Юний динамівець» під гаслом «Від юного динамівця до олімпійця» та сподівається на перемоги учасників даних змагань на майбутніх Іграх Олімпіади.

Фізкультурно-спортивний відділ