Головна  /  Новини  /  Підсумки 2010 року

Наші Партнери










Сертифіковано в Україні
Підсумки 2010 року PDF Друк e-mail

Підведення підсумків року, що минає проведено 29 грудня 2010 року засіданням Президії ради Хмельницької обласної оргаінзації ФСТ "Динамо"України.

alt

Голова ХОО ФСТ «Динамо», начальник обласного управління міліції Сергій Шутяк розпочав засідання з ознайомлення з результатами позачергової виборчої Всеукраїнської конференції фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, на якій, був вибраний новий голова товариства Народний депутат України Корж Віктор Петрович та затверджено нову редакцію Статуту товариства і Концепцію розвитку товариства. Зміни на всеукраїнському рівні спонукали і до відповідних кроків на рівні області, було прийнято рішення про створення відповідної редакційної комісії, яка протягом кількох місяців прийматиме і розглядатиме усі пропозиції.

Підсумки проведеної у 2010 році роботи зробив заступник голови ХОО ФСТ «Динамо» Геннадій Домбровський. Основним спортивним заходом цього року була, звісно ж, «Динаміада-2010» – комплексні змагання серед колективів фізичної культури правоохоронних органів та рятувальних служб. Паралельно проводилась низка спортивних заходів, приурочених до святкових і пам’ятних дат. Для налагодження міжнародних зв’язків та утвердження позитивного іміджу України члени товариства регулярно беруть участь у міжнародних змаганнях де незмінно займають призові місця. 40 представників ХОО ФСТ «Динамо» входять до основного, запасного та резервного складів Національної збірної команди України з олімпійських та неолімпійських видів спорту. Геннадій Домбровський з приємністю відзначив, що цьогоріч хмельницькі динамівці виступили як ніколи вдало: на всеукраїнських та міжнародних змаганнях вони здобули 150 нагород з олімпійських видів спорту та 128 нагород з не олімпійських видів. Це найкращий результат подільських спортсменів за усі роки незалежності країни та четвертий показник серед областей України.

Президія ради окремою постановою затвердила десятку кращих спортсменів-динамівців за результатами виступів у 2010 році. http://www.dynamo-km.org/index.php?option=com_content&view=article&id=86:-2010-&catid=6:2009-09-18-12-00-57&Itemid=17

alt

Найурочистішим моментом засідання стало підведення підсумків «Динаміади-2010» та нагородження учасників пам’ятними кубками та дипломами. Перше місце в підсумковому заліку посіли спортсмени Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, друге – Управління Міністерства внутрішніх справ України в Хмельницькій області, треті – Управління Служби безпеки України в Хмельницькій області. alt

Учасники засідання також окреслили основні напрямки роботи на наступний рік і висловили сподівання, що він буде не менш вдалий, ніж той що минає.

Фізкультурно-спортивний відділ